Student-evaluaties

Een greep uit de student evaluaties.

Projectmanagement
~Duidelijk, goeie praktijk opdrachten en feedback op eigen inzichten. Bedankt.
~Een goede docent die interactie van zijn studenten eist en dat werkt goed in de klas. Heel scherp en af en toe een geintje hoort erbij. M’n complimenten aan Marcel zijn skills!
~Prettige man die de stof goed kan overbrengen. Houdt het levendig.
~De docent, dhr M. Smilde maakt de groep bewust van de rol van PMer. Hij zet op een goede manier druk op de groep en biedt tools om mee te werken, De heer Smilde is een prettige, vakkundige docent.

Kernopleiding Projectmanagement
~
Ik vond de docent enthousiast, motiverend, coachend en meer dan beschikbaar voor tussentijdse vragen en advies.
~Marcel heeft zeer gevarieerde lessen gegeven. Hij was altijd goed voorbereid. Prettige sfeer tijdens de lessen, voldoende ruimte om vragen te stellen ook buiten de officiele lesuren om!
~Marcel Smilde brengt het op een creatieve manier en past zich aan aan de groep

Projectmanagement en Communicatie
~
Prima docent die weet waar hij over spreekt. Weet te anticiperen op ontwikkelingen binnen de groep en ziet waar behoefte is en speelt daar op in.

Internet en Intranet (Projectmanagement)
~Goed gevoel overgehouden aan inspirerende dag bij opleiding. Met dank aan docent Marcel Smilde. @msmilde_nl #ncoi #internetmanagement

                 ———————————————————————————- 

ICT Strategie
~
Super docent!

Softwarebeheer
~
De wijze waarop de lessen worden uitgevoerd is zeer actief. Ook al zijn we moe in de avond zijn we nog steeds wel genoeg geboeid om verder te gaan.
~Goede leraar en helpt je totdat je het begrijpt.

Information Systems Foundation
~
Marcel heeft een goede rustige en humoristische manier behandelen van de lesstof. Is eerlijk als het gaat om hiaten in het boek . en heeft dankzij zijn ruime praktijkervaring binnen verschillende bedrjijven een goede kijk op ieders praktijkachtergrond. Verder is hij op persoonlijk vlak uitstekend en welgemeend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>