Projectmanagement op maat

Projectmanagement leer je niet uit een boekje!

Cursus, Coaching en Reviews
Projectmanagement leer je niet uit een boekje! Het is een proces waar je in stapt en een rol die je je uiteindelijk aan moet meten. Daarin is het handig om af en toe een te kunnen sparren met iemand die niet direct betrokken is bij het project, maar wel het klappen van de zweep kent! Marcel heeft naast een ruime praktijk-ervaring de nodige theoretische bagage over verschillende projectmanagementmethodieken en -toepassingen. Daarnaast heeft hij als docent Projectmanagement ruime ervaring in het overbrengen van kennis en in het begeleiden en coachen tijdens het schrijven van projectplannen. De coachingsstijl kenmerkt zich door een combinatie van methoden\technieken en gedragsaspecten en is gericht op het ‘inzicht’ van de coachee. Dit houdt in dat er gewerkt wordt vanuit beproefde modellen, maar welke sterk toegespitst zijn op de praktijk van alle dag.

U krijgt bij Sm!lde geen standaard verhaal! Onze diensten zijn toegespitst op uw specifieke situatie. Sm!lde levert bijvoorbeeld:

  • Implementatie van projectmanagementstandaarden: Wilt u dat in uw bedrijf op een gestructureerde wijze met projecten wordt omgegaan?
  • Projectmanagement cursussen: Wilt u dat iedereen met dezelfde bagage en afspraken aan een project start?
  • Projectmanagement vaardigheid: Wilt u gedragsaspecten, zoals bijvoorbeeld conflicthantering) van uw projectmanagers\projectleiders trainen?
  • Projectmanagementcoaching: Wilt u uw junior projectleiders professioneel laten begeleiden naar hun volgende stap?
  • Projectmanagement reviews: Wilt u eens een frisse blik op uw lopende of afgeronde projecten?
  • Tooling: U wilt met een Projectmanagement-tool aan de slag, maar weet niet hoe u dit het best kunt inzetten?

Sm!lde hanteert in deze diensten dezelfde aanpak als in een project; Heldere afspraken over wat er bereikt dient te worden met een heldere kostenstructuur en tijdspad.

Download hier het overzicht van de verschillende Projectmanagement Diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>