CV

Marcel is een uitstekende analist\projectmanager en heeft zijn sporen verdiend in lokale, nationale en internationale organisaties. Hij komt het best tot zijn recht in gecompliceerde projecten, waarbij veel onduidelijkheden en onzekerheden aanwezig zijn.
Zijn aanpak is te kenmerken als methodisch en sterk toegesneden op de eisen vanuit de organisatie. Marcel is in staat overzicht te houden over één of meerdere projecten en deze vanuit een bredere context te blijven benaderen. Hij zorgt voor een goede uitlijning van de projectdoelstellingen met de organisatiedoelstellingen en een haalbare aanpak. Tijdens de uitvoering is Marcel sterk communicatief en doel(-stelling)gericht. Hij is daarin van het type ‘projectmanagement by walking around’.
Marcel heeft ervaring in inhoudelijk zeer uiteenlopende projecten, met name op het gebied van informatiemanagement, of zoals men ook wel eens zegt: “op het snijvlak van ICT en Business”. Hij heeft hiermee ervaring opgedaan in ‘van niets tot iets’- en in ‘van iets tot iets anders’-projecten.
Marcel is werkzaam in verschillende segmenten waar uitdagende projecten aanwezig zijn. Hierdoor heeft hij een brede kijk ontwikkeld op de toepassing van veel verschillende technieken en technologieën.
Naast zijn werkzaamheden als projectmanager\consultant is Marcel werkzaam als praktijk-docent op het gebied van HBO-Bedrijfskundige Informatica, MBO-ICT en Projectmanagement.
Marcel is sterk analytisch, communicatief, flexibel, doelgericht en vind humor belangrijk in zijn werkomgeving.

Download het hele CV van Marcel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>